HERMESensemble
HERMESensemble staat voor kruisbestuiving en artistiek avontuur. Sinds 2000 zoekt het ensemble gretig de confrontatie op met andere kunstvormen, en verkent het de raakvlakken met niet-westerse muziek en andere culturen. HERMESensemble maakt muzikale reizen en verlaat daarmee steevast de platgetreden paden. De groep zet in op nagelnieuwe muziek en realiseert jaarlijks verschillende creaties in binnen- en buitenland. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar jong aanstormend talent. De meeste van de ca. veertig activiteiten per jaar worden in eigen land ontplooid, ongeveer een kwart wordt in het buitenland gerealiseerd (Nederland, Duitsland, VK, Italië).

www.hermesensemble.be

Functie

Als productieleider stel je in overleg met de directie per productie het artistiek team samen, organiseer je het muzikaal materiaal en houd je contact met de uitgeverijen, coördineer en communiceer je zorgvuldig de productieplanning, beheer je de productiebudgetten, en realiseer je een vlot technisch, logistiek en administratief verloop van de activiteiten van het ensemble, in binnen- en buitenland.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse administratieve werking van het gezelschap. Vanuit de thuisbasis (de HERMESstudio in Het Kanaal te Wijnegem) organiseer je de producties, hou je de elektronische agenda up-to-date, volg je de zakelijke werking mee op, beheer en inventariseer je de partituren- en mediabibliotheek en het archief, en denk en assisteer je mee in de communicatie en promotie van de activiteiten.
Profiel

Je genoot een hogere opleiding en hebt ervaring met het organiseren van evenementen en/of producties. Je koestert interesse in nieuwe muziek en kunst. Je hebt zin voor initiatief, bent praktisch en punctueel ingesteld, maar kan ook flexibiliteit aan de dag leggen. Je bent stressbestendig, kan zelfstandig werken, en hebt een open en communicatieve houding. Naast het Nederlands ben je het Engels en het Frans machtig. Je bent bereid tot weekend- en avondwerk. Je kan overweg met de courante computerprogramma’s (office). Je beschikt over een rijbewijs B.
Aanbod

Een 70 % (26,6 u/week) contract van onbepaalde duur, bezoldigd volgens de CAO Muziek (barema A). Een hippe werkplek in de inspirerende omgeving van Het Kanaal te Wijnegem (HERMESstudio). Een afwisselende job met flexibele werkuren en verantwoordelijkheid, in een klein, dynamisch en gedreven team.
Solliciteren

Contactpersoon: [email protected]
Reageren voor: 14/11/2016

Zend vóór 14 november een motivatiebrief (max. 500 woorden) en je c.v. naar: [email protected]

De selectiegesprekken lopen vanaf 28 november. Er wordt discreet omgegaan met alle sollicitaties.

Vacaturebericht

2 days ago


Related jobs

Productieleider
HERMESensemble - Antwerpen, VAN

Als productieleider stel je in overleg met de directie per productie het artistiek team samen, organiseer je het muzikaal materiaal en houd je contact met de...Read More

2 days ago