Dirk uit Hasselt is 49 jaar. Hij heeft het syndroom van Asperger. Dirk heeft moeite met het leggen van contacten en het verwerken van invloeden rondom hem. Hij houdt van wandelen, fietsen, stadsbezoek, tentoonstellingen, evenementen, bioscoop en op vakantie gaan. Wil jij met Dirk op stap gaan? Graag in het weekend (namiddag of avond) om de twee weken. Dirk zoekt ook iemand die met hem op vakantie wilt gaan (dichtbij of veraf, samen te bespreken). (nr 1346)

Tristan uit Hasselt is 11 jaar. Hij heeft ASS. Tristan houdt van gamen en dieren. Hij sluit zich thuis op en neemt zelf geen initiatief om iets te doen. Zijn mama zoekt iemand die buiten de schooluren eens met hem wilt gaan vissen, naar dieren kijken of andere rustgevende dingen doen. Als vrijwilliger ben je best vastberaden zodat je hem kan motiveren om nieuwe dingen uit te proberen. (nr 1338)

Lisa uit Hasselt is 20 jaar. Ze kan heel goed om met kinderen, is rustig, houdt van paardrijden, PC, Harry Potter en filmmarathons kijken. Lisa heeft de ziekte van Steinert, een spierziekte. Ze zoekt iemand die af en toe tijdens het weekend of de vakantie met haar op uitstap wilt gaan (cinema, bowlen, pretpark, Pukkelpop, musea, Versuz) Graag een leeftijdsgenoot. (nr 1332)

Ozan uit Hasselt is 16 jaar. Hij heeft een verstandelijke handicap. Ozan zoekt iemand die 1x/week met hem wilt gaan zwemmen, naar een pretpark gaan, naar de film gaan. (nr 1328)

Elena uit Hasselt is 24 jaar. Ze heeft ASS met een normale begaafdheid. Elena heeft de neiging om zich terug te trekken en voelt weinig motivatie om in actie te komen. Ze houdt van wandelen, lezen, series kijken en ze houdt van dieren, vooral van katten. Elena zoekt iemand die bij haar kan blijven als haar moeder weg moet en samen met haar korte huishoudtaakjes kan uitvoeren volgens een stappenplan (dinsdag en donderdag van 14u tot 16u). Ze zoekt ook iemand om samen met haar naar de fysiotherapie gaan (vrijdag van 10u tot 12u). Graag een vrouw. (nr 1331)

Suzy uit Kermt is 19 jaar. Ze heeft een verstandelijke handicap. Suzy is een grote dierenvriend, sociaal, sympathiek, open, humoristisch en een echte babbelkous. Ze houdt van paardrijden. Suzy zoekt iemand die met haar mee naar een fuif wilt gaan, naar tomorrowland, zomerfestivals, pukkelpop. Ook iemand die wilt gaan shoppen, terrasjes doen, naar de cinema. (nr 1326)

Roel uit Hasselt is 25 jaar. Hij heeft een verstandelijke en fysieke handicap. Roel is een gevoelige jongen en houdt van lieve en geduldige mensen die naar hem luisteren. Roel is taalvaardig, praat graag en kan goed fietsen. Hij houdt van het verzamelen van kranten en foldertjes en van knippen en scheuren. Roel vindt het ook fijn om stickers te plakken en klusjes te doen in het huishouden. Hij zoekt iemand die in het weekend samen met hem een wandeling wilt maken, kleine boodschappen doen, knutselen, kerkbezoek en fietsen. Niet volgens een vast stramien want hij is erg teleurgesteld als een geplande uitstap niet doorgaat. Je zal daarom afspraken maken met zijn ouders die hem kort voor de uitstap zullen in lichten. Het is handig als je een rijbewijs hebt. (nr 1323)

Lieve uit Hasselt is 44 jaar. Ze is blind en houdt van wandelen, breien. Lieve zoekt iemand die 1x/week (tijdens de week) met haar mee wilt gaan naar activiteiten van Femma (creatief, koken, enz.) en gezondheidswandelingen. Jij zorgt voor het vervoer met de auto of bij begeleiding op het openbaar vervoer. Graag een vrouw. (vacaturenr 1311)

Marie-Jeanne uit Stevoort is 70 jaar. Ze heeft MS waardoor ze een beperkte mobiliteit en ondersteuning nodig heeft. Marie-Jeanne houdt van kinderen, dieren, natuurwandelingen, reizen, naar culturele voorstellingen gaan. Ze is jong van geest. Marie-Jeanne zoekt iemand die ongeveer wekelijks een namiddag of een avond (voor voorstellingen) met haar een uitstap wilt maken. Graag iemand ouder dan 25 jaar. (vacaturenr 1301)

Cornélian uit Hasselt is 15 jaar. Hij heeft het syndroom van Down en is heel sociaal en sportief. Cornélian zoekt een maatje om mee te gaan fietsen op zijn tandem. Om de tandem als begeleider te kunnen besturen moet je wel wat zwaarder zijn dan Cornélian zelf. Daarom kan zijn mama niet met hem gaan fietsen. Hij zou graag 1x/week op woensdagnamiddag een uurtje gaan fietsen en ook om de 2 weken op een zaterdag. Maar dit kan ook in samenspraak met de mama afgesproken worden. Heb je interesse, neem dan contact op voor meer informatie. (vacaturenr 1278K)

Bekir uit Hasselt is 30 jaar. Hij heeft een licht verstandelijke handicap en psychische problemen. Hij zoekt iemand om samen dingen te ondernemen zoals bijv. winkelen om zijn familie te ontlasten, dagelijks van 13u tot 17u. Meerdere vrijwilligers zijn welkom. (vacaturenr 1276)

Jason uit Hasselt (Kuringen) is 12. Hij heeft autisme, houdt van bmx, tekenen, pc spelletjes, vissen, kampen bouwen. Er is een zusje van 9. De ouders zoeken af en toe in het weekend iemand om op de twee kinderen op te passen: op een avond tot vrij laat. (vacaturenr 1240)

Jean-Marie is 68, hij woont in Hasselt en heeft een licht verstandelijke handicap. hij zoekt 1 keer per maand iemand die hem wil vergezellen op zijn uitstappen: hij wil graag wat steden bezoeken zoals Luik, Enghien, Namen.. met de trein of met de auto. Je zou hem als vrijwilliger gewoon hoeven volgen: hij deelt zijn dag graag zelf in. Hij valt wel gemakkelijk dus daar let je best op. Hij heeft iemand nodig met wat gezag om hem op soms moeilijk gedrag te wijzen. Jean-Marie drinkt telkens je iets gaat drinken twee koffies. Het is een echte spraakwaterval, houdt van zwemmen, duiven verzorgen, krolf, misdienen... (vacaturenr 1234E)

Nicoleta uit Diepenbeek is 32 jaar. Ze heeft een matig verstandelijke handicap met een verstandelijke leeftijd tussen 4 en 8 jaar, een hechtingsstoornis en PTSS. Ze heeft ook een amputatie van de rechterhand ondergaan. Nicoleta is heel sportief en houdt van fitness, wandelen, fietsen en dansen. Ze speelt graag met lego en playmobil. Nicoleta zoekt iemand om mee te gaan sporten, wandelen, fietsen of spelen. Elke namiddag (week en weekend) van 13u00 tot 17u00. Dit kan verdeeld worden onder meerdere vrijwilligers. (vacaturenr 1270)

5 days ago


Related jobs

Oppas en assistentie bij personen met een handicap in Bilzen en Kortessem
LIDOA (Limburgse Dienst voor Oppas en As - Tongeren, VLI

Ze zoeken iemand die kan oppassen als er bijvoorbeeld een oudercontact is, als de ouders niet op tijd aan school kunnen zijn, geen vaste momenten en vooral...Read More

5 days ago

Oppas en assistentie bij personen met een handicap in Bocholt
LIDOA (Limburgse Dienst voor Oppas en As - Lommel, VLI

Het is een vrolijke jongen, heeft heel veel sturing nodig, humor werkt goed bij hem. Lars vertoont wegloopgedrag en daarom zoeken zijn ouders iemand die met dit...Read More

5 days ago

Oppas en assistentie bij personen met een handicap in Borgloon
LIDOA (Limburgse Dienst voor Oppas en As - Sint-Truiden, VLI

Zijn ouders zoeken iemand die mee wil gaan paardrijden met Michael en af en toe een andere uitstap doen (tijdens de week van 14u00 tot 17u00, dagen af te...Read More

5 days ago

Oppas en assistentie bij personen met een handicap in Dilsen-Stokkem
LIDOA (Limburgse Dienst voor Oppas en As - Maaseik, VLI

Omwille van de nood aan lichamelijke verzorging (sondevoeding, luierverversing en medicatie toedienen) zoeken ze iemand die door opleiding of ervaring bekend is...Read More

5 days ago

Oppas en assistentie bij personen met een handicap in Bree
LIDOA (Limburgse Dienst voor Oppas en As - Genk, VLI

Hij zoekt iemand om mee te gaan biljarten, iets mee te gaan drinken, een uitstap te maken, naar een hobbybeurs te gaan, te gaan winkelen....Read More

5 days ago