Omschrijving Toegankelijke gezondheid voor iedereen

De Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant geniet het vertrouwen van meer dan 615.000 leden. Wij zoeken voor spoedige aanwerving:

Mutualistisch raadgever (m/v)
voor onze agentschappen van het arrondissement Leuven

Jobomschrijving: u wordt als mutualistisch raadgever tewerkgesteld in onze agentschappen waar u instaat voor het ledenonthaal, de terugbetaling van gezondheidszorgen en diverse administratieve taken. Een opleiding op de werkvloer is voorzien.

Jouw profiel U volbracht het hoger secundair onderwijs en bent sociaal vaardig. Een administratief gerichte vorming op HOKT-niveau is een pluspunt. U hebt goede noties van het Frans en bent bereid de inspanning te leveren om de toepasselijke regelgeving te assimileren. De mutualistisch raadgever wordt in functie van de noden tewerkgesteld in een van onze agentschappen het arrondissement Leuven.

Ons aanbod Wij bieden: een marktconform loon, aangevuld met o.a. een 36-uren week, maaltijdcheques, dertiende maand en groeps- en hospitalisatieverzekering en een tewerkstelling in een gezonde organisatie met een aangenaam arbeidsklimaat.

Interesse? Richt uw kandidatuur met c.v. en foto vóór 26 oktober 2016 aan FSMB, Directie Human Resources, via onderstaand adres of stuur een e-mail.

Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant

4 days ago


Related jobs

Mutualistisch raadgever (m/v)
F.S.M.B. - Leuven, VBR

U wordt als mutualistisch raadgever tewerkgesteld in onze agentschappen waar u instaat voor het ledenonthaal, de terugbetaling van gezondheidszorgen en diverse...Read More

4 days ago

Medewerker voor onze Medishop
F.S.M.B. - Vilvoorde, VBR

Cliënten ontvangen en advies verstrekken over de diverse producten en diensten die de Medishop aanbiedt. Richt uw gemotiveerde kandidatuur met cv en foto tot en...Read More

2 months ago