Als Management Assistant ben je een referentiepersoon binnen je departement en ondersteun je je Director op administratief en organisatorisch vlak.

Concreet zijn je taken de volgende:

- Je behandelt alle binnenkomende informatie die aan je manager gericht is (e-mails en kalender). Je centraliseert, filtert en analyseert de inhoud van de informatie, je stelt de volgorde van de prioriteiten voor en zorgt ervoor dat de manager goed geïnformeerd is in real time.
- Je staat in voor de opvolging van bepaalde aanvragen en controleert systematisch dat alle relevante antwoorden gegeven worden binnen de vastgestelde termijnen.
- Je organiseert en reorganiseert de agenda van de manager, bepaalt de mate van dringendheid en prioriteit en herinnert indien nodig aan bepaalde zaken.
- Je staat de manager bij bij de behandeling en de opmaak van verscheidene dossiers of documenten: opzoekingen doen, documenten structureren en voorbereiden, notulen, verslagen, rapporten opstellen, vertalingen uitvoeren voor mededelingen die gericht zijn aan een beperkt aantal personen, …
- Je bent het eerste aanspreekpunt en garandeert een actieve communicatie tussen het departement en de interne en externe gesprekspartners.
- Je bent verantwoordelijk voor de administratieve opvolging van de contracten van de leveranciers, de facturen van de consultants en de bestellingen en je biedt hulp bij de administratieve stappen in het kader van bestekken.
- Je organiseert en plant diverse meetings en evenementen (vergaderingen, meetings, FtoF-vergaderingen, OR, CPBW, eenmalige events): de logistieke coördinatie verzorgen (de deelnemerslijsten opstellen, de zalen kiezen en reserveren, …) en de dossiers voorbereiden. Dit houdt ook het opmaken van presentaties in (MS PowerPoint).
- Je staat in voor de opvolging van de indicatoren van HR Systems & Administration en van de HR Administration Managers en voor de invoer/verzameling van de nodige informatie wanneer deze niet automatisch gecreëerd wordt in de systemen.
- Je garandeert de kwaliteit van de documentengegevensbank: je werkt mee aan de uitwerking en het beheer van het systeem voor alle documentatie, gidsen en nota's van je dienst.

Gevraagd profiel - Je beschikt over een bachelordiploma in een algemene richting (secretariaat, human resources, rechten, talen, …)
- Je beschikt over een afdoende ervaring van ten minste 10 jaar in een gelijkaardige functie
- Je beheerst de Office tools Kennis van SAP HR is een troef
- Je beschikt over goede redactionele vaardigheden in het Frans en het Nederlands
- Je bent tweetalig FR/NL en beschikt over een goede kennis van het Engels
- Persoonlijke kwaliteiten: Zin voor organisatie, beroepsethiek, vertrouwelijkheid, zin voor analyse en synthese, proactiviteit en zelfstandigheid, flexibiliteit, interne en externe klantgerichtheid

Ons aanbod - Een gevarieerde en boeiende job in een dynamische en aangename sfeer.
- Een aanbod interne en externe opleidingen ontwikkeld op maat voor onze medewerkers.
- Een loon in verhouding tot uw verantwoordelijkheden en echte doorgroeimogelijkheden.
- Competitieve extralegale voordelen: maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 dagen betaald verlof per jaar, gratis abonnement voor de netwerken van de MIVB, TEC en De Lijn (ook voor echtgenoot en kinderen), 75% korting op woon-werkverkeer per trein, enz.

Onderneming Met meer dan 8.000 medewerkers is de MIVB de grootste werkgever van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een waaier van 300 verschillende beroepen waar diversiteit centraal staat, dat is wat de MIVB je te bieden heeft.

4 days ago


Related jobs

Management Assistant (M/V)
STIB MIVB - Brussels, BRU

Je beschikt over goede redactionele vaardigheden in het Frans en het Nederlands. Je staat in voor de opvolging van de indicatoren van HR Systems &...Read More

4 days ago

Buschauffeur (M/V)
STIB MIVB - Brussels, BRU

Voldoe je aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes....Read More

1 months ago

Chauffeur de bus (H/F)
STIB MIVB - Brussels, BRU

Etre chauffeur de bus à la STIB ce n’est pas uniquement transporter des voyageurs tous les jours, c’est avant tout rendre service à 355 millions de clients par...Read More

1 months ago

Manager Maintenance Engineering Business Unit Tram (H/F)
STIB MIVB - Brussels, BRU

Connaissance approfondie des techniques de management (approche processus, analyse de risque, problem solving, gestion des compétences, métrologie, …), outils...Read More

1 months ago

Corporate Safety Manager (M/V)
STIB MIVB - Brussels, BRU

De « Safety »-strategie en het « Safety »-beheersysteem bedenken en ontwikkelen, op basis van de internationale goede praktijken en de behoeften van de MIVB en...Read More

1 months ago