Voor de verdere ontwikkeling van de biochemische additievenmarkt zijn wij dringend op zoek naar een m/v

INTERNATIONAL SALES MANAGER

Functie
 Los van je achtergrond en opleiding, krijg je eerst een gerichte intense opleiding die jou inzicht geeft in het werkingsmechanisme van de dierenvoedingsadditieven in het gamma enerzijds en de specifieke commerciële aanpak van AVEVE Biochem anderzijds.
 Je bent klaar om de verantwoordelijkheid op te nemen over het zakencijfer en de groeiperspectieven in de Spaans en Portugees sprekende landen . Met name Zuid-Amerika , alsook de landen Spanje en Portugal waar reeds distributeurs met de producten werken.
 De eindklanten zijn di ervoederfabrikanten en premix bedrijven , alsook grote geïntegreerde productiebedrijven van nutsdieren e.a.
 Het ondersteunen en tot succes brengen van de verkoop via distributeurs is een essentieel onderdeel van de functie. Je stimuleert hen in hun activiteiten en coacht hun verkopers bij hun eindklanten.
 Gemiddeld ben je ongeveer 50 % van je tijd onderweg .

Profiel
 Ideaal heb je een hogere opleiding in een bio-georiënteerde b ranche , agro- of bio-ingenieur , nutritionist of veterinair , maar bovenal ben je sterk geboeid in de wereld van de biochemie, voeding en gezondheid van dieren en de aanverwante agrarische wereld.
 Enkele jaren ervaring in een mogelijk internationale verkoopfunctie hebben jou doen beslissen voor dit vak te kiezen.
 Je bent een zakenman of –vrouw met volharding die zowel op hoog zakelijk niveau als op de werkvloer geniet van scoren en succes .
 Familiaal heb je de ruimte om zeer geregeld te reizen (50%) .
 Je beheerst vloeiend het Engels , Spaans , Frans en Portugees .

Aanbod
AVEVE Biochem is een solide en innoverende NV gericht op de markt van hoogwaardige specialiteit additieven. Je kiest voor ontwikkeling van je talent door blijvende professionele vorming, een verantwoordelijke en afwisselende baan, met ruimte voor initiatief en reële groeimogelijkheden met een marktconform salaris volgens je capaciteiten en inzet. Een veelzijdige en boeiende functie in een groeiend en dynamische team in een stabiele groep.

Aveve BIOCHEM
AVEVE Biochem NV ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige additieven voor de wereldwijde veevoedermarkt met focus op Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. De belangrijkste productgroepen zijn enzymen en natuurlijke microbiële oliën.
Wij zijn gevestigd in Merksem en maken deel uit van de Groep AVEVE, de belangrijkste toeleverancier aan de Belgische land- en tuinbouw.

Interesse?
Stuur je cv en motivatiebrief door via de ‘solliciteer’ button hieronder t.a.v. Inge Vissers, HRBP Groep AVEVE.

Surf voor meer algemene informatie over de Groep AVEVE naar onze website www.AVEVE.be of naar www.AVEVEBiochem.com

Tags: s ales, verkoop, onderhandelen, internationaal, sales manager, commercieel, zakencijfer, uitbouw afzetmarkt, biochemische sector, distributie, Zuid-Amerika

4 days ago


Related jobs

TEST COORDINATOR REGIO ANTWERPEN OF LEUVEN
Groep AVEVE - Antwerpen, VAN

Voor een meer persoonlijke kadering van het belang van deze functie door onze CIO, verwijzen we je graag naar deze open brief....Read More

4 days ago

TEAMLEIDER ELEKTRO-MECANICIENS
Groep AVEVE - Antwerpen, VAN

 Je beschikt over een eerste relevante werkervaring binnen een technische dienst als leidinggevende.  Je beschikt over een bachelor of graduaat industriële...Read More

4 days ago

TRANSPORTPLANNER
Groep AVEVE - Antwerpen, VAN

 In deze functie heb je dagelijks contact met chauffeurs , de productiesites van AVEVE Veevoeding in Merksem & Aalter alsook externe transporteu rs die in uw...Read More

4 days ago

OPERATOR OPZAKINSTALLATIE
Groep AVEVE - Antwerpen, VAN

We bieden je een veeleisende maar boeiende job in een dy namische werkomgeving, waar een marktconform salarispakket tegenover staat, aangevuld met extralegale...Read More

4 days ago

SHIFTVERANTWOORDELIJKE
Groep AVEVE - Antwerpen, VAN

 Je beschikt over een eerste werkervaring (5 jaar) binnen een productieomgeving .  De shiftverantwoordelijke stuurt alle operatoren van de verschillende...Read More

4 days ago