Je ondersteunt de business partner actief binnen het domein van onze touroperator en reiskantoren, bij het vertalen en implementeren van de doelstellingen van de organisatie naar concrete (actie)plannen/(HR) doelstellingen.
Je adviseert en ondersteunt het lijnmanagement en hun medewerkers dagelijks bij algemene personeelsvraagstukken en organisatieveranderingen.
Je werkt actief mee aan de groei van het lijnmanagement om hen als volwaardige people coaches te laten optreden en dat in de filosofie van een lerende organisatie.
Je werkt mee aan HR projecten en initiatieven die bijdragen aan de veranderingscultuur en de optimalisatie van het HR-departement.
Je identificeert bedrijfsnoden en brengt deze aan de oppervlakte waarna je erop toekijkt dat deze binnen de organisatie de nodige aandacht/actie ontvangen.
Je ondersteunt, bemiddelt en begeleidt de leidinggevenden binnen de klassieke HR-taken zoals: werving en selectie, afstemmen van HR processen op nieuwe competenties, ontslaggesprekken, exitgesprekken en exit-analyse, implementatie en coördinatie van de jaarlijkse beoordelingsgesprekken,…

Profiel :
Je hebt minstens een bachelor diploma met voorkeur voor HR management
Je hebt enkele jaren ervaring binnen een HR-omgeving
Je hebt een analytisch vermogen en werkt vanuit een oplossingsgerichte werkmethode.
Je hebt een pragmatische mentaliteit, een groot doorzettingsvermogen en een creatieve aanpak.
Je communiceert vlot in het Nederlands en het Frans.
Je werkt graag zelfstandig, maar bent ook een team player gezien de vele interne contacten en samenwerkingsmogelijkheden.
Je werkt hoofdzakelijk vanuit Zaventem maar lokale/internationale verplaatsingen schrikken je niet af.

Aanbod : TUI Belgium biedt jou een afwisselende en boeiende functie aan in een jonge en dynamische omgeving waar het vakantiegevoel nooit veraf is. Je komt terecht in een enthousiast team dat jou loodst doorheen de verschillende HR processen in een uitdagende en complexe omgeving. We bieden jou een contract van onbepaalde duur en een competitief salaris met extralegale voordelen, waaronder interessante reisvoordelen.

3 days ago


Related jobs

HR Business Advisor
TUI - Zaventem, VBR

Je werkt graag zelfstandig, maar bent ook een team player gezien de vele interne contacten en samenwerkingsmogelijkheden....Read More

3 days ago