Als accountmanager ben je operationeel verantwoordelijk voor werving en beheer van klanten in de vleesveesector. Taken & verantwoordelijkheden: Je bepaalt doelstelling en behoefte van de klant en verwerkt dit in een ondernemersgericht plan van aanpak met helder omschreven focus en doelstellingen en bewaakt de voortgang. Je beheert het directe klantenbestand op efficiënte wijze voor een optimaal klantenbehoud. Je ondersteunt dealerklanten met technisch advies inzake rantsoen , voeradviezen en algemeen bedrijfsmanagement Je maakt de vertaalslag van dier- en stalinformatie naar productmanagement.

Je zorgt voor een juiste inzet van onze producten en concepten bij klanten. Je voert de regie over de inzet van middelen en voert landelijke verkoopacties uit. Je bezoekt pioniersadressen en stelt hiervoor een persoonlijk wervingsplan op. Je geeft vorm aan de marktbewerkingsaanpak op strategisch/tactisch niveau.

In samenspraak met verkoopleider en teamleden geef je vorm aan het verkoopplan (analyse, uitwerking en commerciële kaders). Je stelt binnen de gestelde kaders de juiste verkoopcondities op en zorgt voor een correcte administratieve verwerking en afwerking (zowel intern als extern). Je levert een bijdrage aan de informatievoorziening van het management over marktontwikkelingen en technische performance. Industrieel ingenieur/ Master/ Niveau hoger onderwijs lange type 3 tot 5 jaar relevante werkervaring.

Kennis van de regio en de relevante netwerken binnen de regio, je hebt een passie voor de sector Kennis van financiële processen. Kennis van ondernemen. Kennis van bedieningsconcepten. In staat om een loyale klantenkring op te bouwen.

Je bent commercieel en klantgericht en beschikt over een interpersoonlijke sensitiviteit. Je bent proactief en resultaatgericht. Je overziet bedrijfsprocessen en bent zeer goed in plannen en organiseren. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (in- en extern) en bent een netwerker.

Informatie: ... Please refer to StepStone in your application

4 days ago


Related jobs

Accountmanager Vleesvee
ForFamers - Antwerpen, VAN

Industrieel ingenieur/ Master/ Niveau hoger onderwijs lange type 3 tot 5 jaar relevante werkervaring. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (in- en...Read More

4 days ago