Voor een bloeiende firma in de groensector de regio LONDERZEEL zoeken we een Aankoper Groenafdeling (m/v).
Binnen de groenafdeling onderhoud je de contacten met leveranciers voor de groenprojecten van Krinkels. Vanuit jouw aankoopfunctie geef je een goede service aan je collega’s (Werfleiders, Regio Managers) bij de uitvoering van hun werven.
Hierbij ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aankoop van bomen, beplanting, sproei- en meststoffen en materialen voor landschapsaanleg. Hierbij bewaak je het ganse operationele proces van aankooporder tot en met levering. Je zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken rond prijs, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid gegarandeerd worden.
Je bouwt mee een structuur uit op vlak van raamcontracten met jouw vaste leveranciers. Je analyseert de markt en draagt bij tot efficiënte en tactische aankoopprocedures.
Verder werk je nauw samen met de calculatieafdeling voor het opvragen van offertes in het kader van nieuwe tenderprocedures.
Deze functie rapporteert aan de Directeur Groenafdeling.

Vereisten Je hebt een hogere opleiding genoten (bij voorkeur tuinarchitectuur of groenmanagement) of gelijkwaardig door ervaring.
Verder kan je terugvallen op enkele jaren succesvolle ervaring in een relevante aankoop- of commerciële positie. Een sterke affiniteit met groen is aangewezen.
Je bent een sterke teamplayer die constructief samenwerkt met anderen.
Op basis van je sterke communicatieve vaardigheden weet je te overtuigen en ben je in staat om langetermijnrelaties uit te bouwen met leveranciers en interne klanten.
Een vlotte PC-kennis is aangewezen.

Talen

  • Je schrijft vlot Nederlands

Gewenste PC- en software-kennis Internet, Windows, MS Word, MS Excel

Aanbod Er wordt jou een gevarieerde job in een jonge en dynamische werkomgeving aangeboden. Na een geslaagde interimperiode maak je kans op een vast contract in een stabiel bedrijf. Mooie verloning met maaltijdcheques.

Wenst u meer info over deze job? Neem dan contact op met één van deze kantoren: Mechelen

3 days ago










Related jobs

Reachtruckbestuurders (M/V)
Ago Interim - Willebroek, VAN

Wenst u meer info over deze job? Attest is niet vereist, maar zeker een pluspunt. Vast contract na interimperiode....Read More

3 days ago

Aankoper groenafdeling (m/v) regio londerzeel (M/V)
Ago Interim - Antwerpen, VAN

Op basis van je sterke communicatieve vaardigheden weet je te overtuigen en ben je in staat om langetermijnrelaties uit te bouwen met leveranciers en interne...Read More

3 days ago

Laborant vaste nacht regio ieper (M/V)
Ago Interim - Ieper, VWV

Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans. Na een positieve interimperiode word je een vast contract aangeboden....Read More

3 days ago

Assemblage/montage (M/V)
Ago Interim - Ostend, VWV

Wenst u meer info over deze job? U werkt van ma tot vrij in dagdienst. U komt terecht in een mooi bedrijf met toekomstmogelijkheden....Read More

1 months ago

Operator/steller metaal (M/V)
Ago Interim - Sint-Niklaas, VOV

Wenst u meer info over deze job? Je hebt een technische opleiding genoten, bij voorkeur elektromechanica of je bent gelijkwaardig door ervaring....Read More

1 months ago